Ved at benytte vores webside accepterer du, at der anvendes cookies - som vi benytter til statistik og maling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsforing.  OK

Velkommen til TYSKVVS.DK

Priser

Alle priser på TYSKVVS.DK er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusive moms. Alle priser er dagspriser og opdateres løbende, da websitet opdateres dagligt.

Bestilling/køb sker igennem TYSKVVS.DK

Oplysninger om tekniske data og specifikationer fra producenten eller fra sælgers hjemmeside er kun vejledende. Køber har selv ansvaret for udvælgelsen af ydelsen og for opnåelse af det ønskede resultat med købet. Kontroller altid producentens egen hjemmeside for at få nyeste produktdata.

Levering

Alle ordrer på lagervarer, bliver pålagt et fast fragtgebyr på kr. 85, uanset ordres størrelse. Tilbuddet gælder ikke i Grønland, i udlandet og på Færøerne.

Vi sender vores varer med fragtmand eller Post Danmark. (De fleste varer er fremme inden for 48 timer).

(varer kan ikke afhentes hos os, idet vi ikke har noget lager!)

Vi tager forbehold for prisfejl, udgåede varer og varer der er i restordre. TYSKVVS.DK kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser. Heller ikke i tilfælde af fejlleverede varer eller defekte varer.

Skulle en ordre blive leveret over flere omgange, grundet forskellige leveringstider, betaler modtageren ikke yderligere i leveringsomkostninger.

Vi forbeholder os ret til at annullere en handel, hvis der er opgivet forkerte priser på hjemmesiden. Når du handler med TYSKVVS.DK indgås aftaler på følgende sprog: Dansk.

Levering med Post Danmark: Leveringerne følger Post Danmarks forretningsbetingelser, der betyder, at så snart pakken er i deres regi, bærer de ansvaret for at pakken kommer hel og ubeskadiget frem. Modtager du en pakke, der er beskadiget, skal du straks reklamere Både til posten og TYSKVVS.DK. Du kan vælge at nægte modtagelsen eller modtage pakken med forbehold for skader da pakken ikke er leveret i hel stand, herefter skal du kontrollerer pakkens indhold og evt. reklamerer til TYSKVVS.DK.

Levering med Fragtmænd, kurerfirmaer m.m.: Når du modtager din vare, er det vigtigt du gennemgår emballagen for skader. Skulle der være ydre skader på emballagen er det vigtigt du enten nægter modtagelsen eller modtager med forbehold og husker at få fragtmandens underskrift på din egen kvittering. Skulle der være skjulte skader på produktet efter du åbner embellagen, er det vigtigt du tager kontakt Både til fragtmand, kurer mm og til TYSKVVS.DK hurtigst muligt, dog indenfor 7 dage, da vi herefter ikke har mulighed for at reklamerer til fragtfirmaet. Kvitterer du et fragtbrev hvor du tydelig kan se at embellagen er defekt, uden at have gjort indsigelser eller forbehold, kan vi ikke holdes ansvarlige for skader på produktet. 

Går der mere end 7 hverdage fra pakken er leveret til der bliver reklameret om transportskade, kan TYSKVVS.DK ikke holdes ansvarlige for dette.

Reklamation

Skulle du mod forventning modtage en defekt, mangelfuld eller fejlleveret vare, tager vi den selvfølgelig retur og ombytter den hurtigst muligt. Vi betaler naturligvis for de omkostninger, der måtte være i forbindelsen med ombytningen. TYSKVVS.DK skal kontaktes inden varerne sendes retur. En vare må under ingen omstændigheder tages i brug, før reklamationen er færdigbehandlet. Vi reparerer eller ombytter og sender en ny, når vi har modtaget den defekte/fejlleverede vare. TYSKVVS.DK dækker transportomkostninger i forbindelse med reklamation/fejllevering ved forsendelse via Post Danmark eller fragtmænd, mm. Ikke synlige defekter skal meldes til TYSKVVS.DK senest 7 dage efter modtagelse. Det er derfor vigtigt at varen er kontrolleret inden for dette tidsrum. 
Når du handler på WWW.TYSKVVS.DK, har du i overensstemmelse med Købeloven 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Er der yderligere reklamationsret eller garanti vil det fremgå særskilt af fakturaen. 
Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side er ikke dækket af reklamationsretten. Varer skal returneres med en fakturakopi hvoraf købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet.

Fortrydelseret

Du har mulighed for at fortryde dit køb inden 14 dage efter du fysisk har modtaget varen. Fortrydelsesretten gør sig også gældende i tilfælde af, at du undlader at modtage varen. Skulle du fortryde dit køb, tilbagebetaler vi varens pris, hvis varen tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde som ved køb. Specialfremstillede varer tages ikke retur. TYSKVVS.DK skal kontaktes, inden du sender en vare retur.
Fortrydelsesretten betyder ikke, at du har en ubetinget ret til at få det fulde beløb for varen retur. Hvis varen er blevet håndteret på en sådan måde, at den ikke har nogen værdi, vil du ikke have krav på at få købesummen retur. For at få den fulde købesum retur, må varen kun være brugt i samme grad, som er accepteret inden købet i en almindelig fysisk butik. Før du sender en vare retur, skal du derfor gøre dig klart, om en almindelig butik ville acceptere den benyttelse af varen den har været udsat for. Du har altså ret til at se varen an og afprøve visse funktioner. Derimod vil returbeløbet kunne nedsættes, såfremt varen har været brugt i en længerevarende periode eller i det hele taget viser tegn på slid. Produktet skal desuden returneres i stand, der gør et videresalg muligt, som er nødvendig information for vore kunder. Det er iorden at åbne åbenlig emballagen og se om produktet er som man forventede, men hvis produktet har været taget i brug og evt. monteret/forsøgt monteret frafalder fortrydelsesretten

Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende:
Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation: Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode Ved brug af reklamationsretten skal køber selv stå for forsendelsen af produktet, herunder forsendelsesomkostningerne. Du skal selv betale returforsendelsen og din fragt vil ikke blive krediteret. Vi gør opmærksom på at i henhold til købeloven har vi en tilbagebetalingsfrist på 30 dage. 
Ved bankoverførsel er det derfor vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer.OBS Fortrydelsesretten bortfalder hvis:
- Der er skrevet og sat div. mærker på original emballagen.
- Pakken er transportskadet, men bliver modtaget uden forbehold. (Se Levering)
- Produktet er specialfremstillet.
- Du har haft monteret varen og taget den i brug. Dette gælder i særdeleshed stokerfyr, spabad, varmtvandsbeholderer, blandingsbatterier af alle typer, ekspansionsbeholderer, akkumuleringstanke, pilleovne, badeværelsesmøber og sanitet, solvarmesystemer, ventilations og genvindingsanlæg, cirkulationspumper og lignende produkter hvor ibrugtagning vil forringe varens salgsværdi betydeligt. 

Mener vi, at betingelserne ikke er opfyldt, for at du kan udnytte fortrydelsesretten, kontakter vi dig pr. e-mail med en begrundelse herfor.

Aftaleindgåelse

Du opfordres til at læse betingelserne grundigt igennem og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som vilkårene giver dig.

På TYSKVVS.DK kan købsaftaler med børn og unge under 18 år kun indgås af forældre eller andre, der lovligt kan handle på barnet eller den unges vegne.

DKData GmbH

Geschäftsführer: Flemming Pedersen
Gerichtsstand: Flensburg
USt.IdNr.: DE813151295
VAT Nr.: DK11978754

Werkstrasse 4
24955 Harrislee
card